Parajumpers 2-i-én

Så er Parajumpers forårs/sommer kollektion 2016 ankommet, og jeg har netop fået fingrene i den super flotte model "Frances st", som har rigtig mange fede funktioner.

 blog2

Som altid er der lagt stor vægt på detaljerne og jakkerne stråler af eksklusivitet. Men man kan sige om denne jakke, at den er taget til det næste niveau. Jakken er nemlig vendbar, og kan bruges til to vidt forskellige formål/ anledninger.

På den ene side (ydersiden) har vi en flot mørkegrå farve, hvor yderstoffet er coatet hvilket giver den et look lidt som en regnfrakke. Den er tilmed vandafvisende og vindtæt. Denne side er ret sporty og casual pga stoffets look og pasformen. Den er også udstyret med en dobbelt lynlås, hvilket giver jakken en super fed ekstra detalje. Man kan vælge at vise denne dobbelt lynlås, eller man kan lyne den i den inderste, så man skjuler den, hvis man ønsker et lidt mere enkelt look. Dermed får du faktisk også to forskellige looks, bare på denne ene side. 

 

På den anden side af jakken (indersiden) har vi en flot lys farve. Jeg vil sige at denne side er mere fin og feminin. Den flotte lyse farve er meget sommerlig, og vi har samtidig kontrasterne med kanten ned langs lynlåsen, ved ærmerne, rundt i hætten, og så har vi selvfølgelig Parajumpers logoet på venstre arm.

Jeg er meget imponeret over denne jakke, fordi den er så anvendelig. Jeg har tænkt mig hovedsageligt at bruge ydersiden til almindelig hverdag, gåture osv. Og så vil jeg bruge indersiden når jeg skal noget finere, fx en cafétur med veninderne osv. Og ellers selvfølgelig bare skifte efter hvilket humør man lige er i, og hvad tøj man lige har lyst til at sammensætte.
 
 
 
 
Prisen for denne jakke er 3800, så den er omkring 800 kr. dyrere end de almindelige Gloria modeller. Men med denne har du hele to Parajumpers jakker, i én. Smart!
 
 
Jeg glæder mig til at springe foråret og sommeren i møde i denne skønne jakke. 
 
 
Jakken kan købes på www.coaststore.dk, du kan også se hele udvalget af Parajumpers her.
 
agnes 801 yellow parajumpers jakke dame1ivo 531 ivory parajumpers jakke dame1

Comments  

#2 Amy 2016-11-24 12:19
Ich bin gerade zufaellig auf Ihrer Page gelandet (war eigentlich auf der Suche nach einer anderen Seite). Ich moechte diese Seite nicht verlassen, ohne Ihnen ein Lob zu dieser gut strukturierten und schick designten Seite zu hinterlassen! penis vergroting Leer hoe penisvergroting: http://la-phototheque.eu/
Quote
#1 Hortense 2016-11-23 19:24
I am genuinely glad to read this weblog posts which includes lots of valuable information, thanks for providing these information.

Visit my site - zo'n goed penisvergroter: http://la-phototheque.eu
Quote

Add comment

Security code
Refresh

News...

Vil du have de sidste nyheder og tilbud først? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her... 

Nyhedsbrev

facebook1

pinterest

shop

Vores Bloggere

foto stephanie

Stephanie Sommer
Coast Blåvand

profil lasse rise

Lasse Rise
Esbjerg fB

profil Morten Vium

Morten Vium
Ribe Esbjerg HH

profil Emil Lyng

Emil Lyng
Esbjerg fB

profil Mark Nikolajsen

Mark Nikolajsen
Ribe Esbjerg HH

Liselotte foto

Liselotte Asmussen
Modeblogger

malue foto

Malue Ramløs
Modeblogger

sofie martinefoto

Sofie Martine
Modeblogger

siffoto

Ziff Qvash
Modeblogger